« مرز نقد و تخریب » موضوع مصاحبه با " حمید حسین پور " مسئول تشکیلات و سازماندهی حزب موتلفه اسلامی شهرستان اسفراین بود که در خصوص نقادی در فضای مجازی انجام شد.
وی در ابتدا گفت:  چندی است در فضای مجازی ، فضای ی غبار الود گردیده و تشخیص سره از ناسره را با مشکلات مواجه ساخته است چون برخی اخبار و تحلیل ها برای عموم مردم خیلی واضح و روشن نیست و از پشت پرده ها مطلع نیستند و طبعا در درستی یا نادرستی مطلب دچار سردرگمی می شوند.
بی شک در جامعه ای که نقد وجود نداشته باشد و صدای منتقد را نشنوند راه تعالی و پیشرفت را بر روی خود بسته اند و ان جامعه بسوی دیکتاتوری پیش خواهد رفت.
وی در ادامه متذکر شد: خوشبختانه به برکت نظام مقدس اسلامی وخون شهدا در جمهوری اسلامی همه ی ارکان کشور در معرض نقد قرار دارد تا جائیکه یک دانشجو جوان در حضور عالی ترین مقام جمهوری اسلامی تندترین و گزنده ترین نقد ها (به زعم برخی) و با سیاه نمایی ها بر علیه کشور را مطرح می کند. صرف نظر از درستی یا نادرستی مطالب نفس وجود فضایی انتقاد بسیار پسندیده می باشد.
حال سوال این است ایا با تمسک به نقد میتوان تمام مرز های اخلاقی ، ی ، امنیتی ، فرهنگی دینی و شرعی در نظام اسلامی را در مظان اتهام قرار داد و انچه را دشمنان و بدخواهان این مرز و بوم ترویج و صحنه سازی می کنند در قالب نقد مطرح کرد و مستمسکی برای انان قرار داد؟ ایا رعایت اامات امر به معروف و نهی از منکر و شرایط ان در نقد ها را امر ضروری و واجب می دانیم یا خدای نکرده معتقدیم با گل و لای و لجن هم می توان برروی سنگ مرمر سفید حدیث «النظافته من الایمان» را نوشت.
حسین پور اتفاقات اخیر در فضای مجازی برای نقد مسئولین را از چند زاویه قابل بررسی و تامل دانست و گفت:
اولا: همه مسئولین در جمهوری اسلامی قابل نقد هستند و هیچکدام مصونیت در قبال نقد ندارند
ثانیا : پاسخگویی مسئولاین به نقد ها و ابهامات دلسوزانه و عالمانه ، فضای جامعه را بطرف شفافیت هدایت خواهد کرد
ثالثا: فرق تشویش اذهان عمومی و نقد سالم در فضای ی اجتماعی شهرستان با چه معیاری سنجیده میشود؟
رابعا: ایا پاسخگویی مسئولین به معنی جواب دادن به سوالات همه افراد در همه زمان ها و با هر نیتی امکان پذیر می باشد.
خامسا:در نظام اسلامی قانون و چهارچوبی برای نقد وجود دارد یا نه؟ اگر کسی قانون را به دلخواه خود تعریف نموده و ناجوانمردانه از فرصت نقد سواستفاده کند و خودش را در چندین لایه امنیتی پنهان ولی دیگران را وادار به پاسخگویی نماید امری پسندیده و عقلانی است.
سادسا:همه موظفیم ضمن رعایت موازین شرعی اخلاقی و قانونی از مسئولین مطالبه گری نماییم و انان نیز در کمال احترام و شنیدن صدای مخالف حتی المقدور در پاسخ و روشنگری جهت تنویر افکار عمومی از پاسخگویی طفره نروند (پر واضح است که امکان پاسخگویی به هر کس و هر سوالی و در هر جایی بطور قطع و یقین ممکن نبوده و حتی عاقلانه نیز نمی باشد)
مسئول تشکیلات و سازماندهی حزب موتلفه در ادامه افزود: در نهایت ضمن احترام به منتقدین باید گفت اگر گروه ها و احزاب ی یا تشکل های دانشجویی و نخبگان و خبرنگاران و . که دارای شناسنامه هستند و پنهان کاری نمی کنند مطالبه گری را در دستور کار خود قرار دهند کمک شایانی به رفع فضای غبارالود فعلی خواهد کرد
بدیهی است ابروی مومن از حرمت کعبه بالاتر و عقاب ریختن ابروی مسلمان از ریختن خونش بالاتر خواهد بود (علیکم بالتقوی)
وی در انتها اظهار داشت: ما در موتلفه اسلامی اسفراین ضمن قبولی بعضی از نقد ها به خودمان ، خود را معصوم ندانسته و جایز الخطا می دانیم و معتقدیم بین نقد و تخریب فاصله زیادی وجود دارد.
امیدواریم از نقد ها در جهت اصلاح و ارتقای خود و تشکیلات استفاده و تخریب گران را با اجرای درست وظایف در نزد مردم رسوا نمائیم

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کلینیک زیبایی فلورانس Maria راه راستي نمونه سوالات هفتم تبليغات در گوگل با کمترين هزينه چت روم بینا Sergey دیجیتالی چند و چون